Bleak Faith: Forsaken komt op 6 augustus naar de Xbox Series

Een nieuwe soulslike game weet haar weg weer naar de Xbox Series te vinden. Bleak Faith: Forsaken is vanaf 6 augustus 2024 op de Xbox Series te spelen. Wat mogen we van deze game verwachten?

Bleak Faith: Forsaken is een actie-RPG die zich afspeelt in een sombere, dystopische wereld waarin spelers moeten overleven in een vijandige omgeving. De game combineert elementen van open-wereld exploratie en hardcore gevechten, vergelijkbaar met de Dark Souls-serie.

Spelers verkennen een uitgestrekte, gotische wereld vol verlaten steden, vervallen ruïnes en angstaanjagende wezens. De nadruk ligt op het ontdekken van het verhaal door middel van omgevingsvertelling en interactie met verschillende personages en objecten. De sfeer van de game is beklemmend en duister, met een nadruk op een gevoel van isolatie en overleving in een onverbiddelijke wereld. Bovenstaande trailer geeft hier een goede indruk van.

Gameplay

Over de gameplay van Bleak Faith: Forsaken laat de uitgever weten dat deze uitdagend is en veel strategisch inzicht vraagt, waarbij spelers hun vaardigheden en uitrusting moeten optimaliseren om te overleven. Het vechtsysteem zou ‘diepgaand’ zijn en vereist ’timing, precisie en geduld’.

Spelers kunnen verschillende wapens en vaardigheden gebruiken om hun speelstijl aan te passen, en de game biedt een aanzienlijke mate van vrijheid in hoe ze de wereld benaderen en vijanden confronteren. Naast gevechten zou de game ook puzzels en platformelementen moeten bieden ‘die de speler uitdagen om creatieve oplossingen te vinden’.

Kortom, ben je net klaar met Flintlock The Siege of Dawn en kun je van dit type games geen genoeg krijgen, dan staat Bleak Faith: Forsaken volgende week voor jou klaar. Ga jij de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties