Black Myth: Wukong, de populaire actie-RPG die deze zomer op PlayStation 5 en pc verscheen, lijkt binnenkort beschikbaar te komen voor Xbox Series X|S.

De game ontving een ESRB-rating, wat wijst op een mogelijke release voor het platform. Een ESRB-rating (Entertainment Software Rating Board) classificeert games op basis van hun inhoud, om spelers en ouders te helpen de geschiktheid voor verschillende leeftijden te bepalen. Hoewel de ESRB-rating een stap is richting een mogelijke release op Xbox Series X|S, betekent dit niet automatisch dat de game binnenkort zal verschijnen.

Het is overigens opvallend dat Black Myth: Wukong nu een Teen-rating krijgt, waar de game namelijk van de zomer een Mature-rating ontvangen heeft.

Over Black Myth: Wukong

Voor wie onbekend is met Black Myth: Wukong: de game is een actie-RPG gebaseerd op de Chinese klassieker Journey to the West, waarin spelers de legendarische Wukong, of Monkey King, besturen. De game combineert uitdagende gevechten en indrukwekkende visuele werelden met een diepgaande verhaallijn. Dankzij de dynamische gameplay en soulslike-gevechtsmechanieken, is de game sinds zijn release geprezen.

Black Myth: Wukong was eerder al voor Xbox Series X|S aangekondigd, maar werd een aantal weken voor release geannuleerd. De ontwikkelaars zouden meer tijd nodig hebben om de game voor het Xbox-systeem te optimaliseren. Ontwikkelaar Game Science heeft altijd aangegeven dat het de bedoeling is om de game ook op de Xbox uit te brengen, maar is na het annuleren van de game niet concreet geworden over een releasewindow. De recente ESRB-rating kan er op wijzen dat de game mogelijk binnenkort fysiek uitgebracht wordt en dat dit met een Xbox Series X|S release gepaard gaat!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties