Beleef een emotionele reis in Selfloss

Een nieuwe game waarin verkennen, de zee en prachtige, eigentijdse graphics centraal staan? Lees dan even door, want wellicht is Selfloss iets voor jou!

In Selfloss volgen we de oude genezer Kazimir die leeft in een wereld waarin walvissen aanbeden worden. Zowel met behulp van zijn boot als te voet is Kazimir zoek naar een ritueel waarmee hij zijn gewonde ziel kan genezen. De game beloofd je dat je memorabele karakters mag ontmoeten, terwijl je met behulp van je staf vecht tegen de Miasma, een infectie die de wereld heeft overgenomen. Daarnaast kunnen spelers de staf van Kazimir gebruiken om verschillende puzzels op te lossen. Hierbij kunnen zowel Kazimir als de staf gelijktijdig bestuurd worden.

Verder beloofd de game ons prachtige oceanen, landschappen gebaseerd op Ijsland en ontmoetingen met verschillende goden. Dit allemaal onder begeleiding van een emotioneel verhaal waarbij je personages die je ontmoet op je reis helpt met hun persoonlijke worstelingen en rouw. En hadden we al gezegd dat de game er prachtig uitziet? De game is ontwikkeld door Goodwin Games.

Selfloss is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties