Rebellion Developments heeft een vijf minuten durende trailer uitgebracht voor hun aankomende survival actiegame Atomfall, die gepland staat voor release in maart 2025.

De trailer geeft een eerste blik op de wereld van Atomfall, geïnspireerd door de Windscale-ramp van 1957. De game speelt zich af in een quarantainezone in Noord-Engeland, waar spelers door een vijandig landschap moeten navigeren vol verlaten bunkers, militaire kampen en mysterieuze Pagan-ruïnes.

Spelers zullen diverse personages en cryptische organisaties tegenkomen, waarbij hun keuzes een grote impact hebben op het verloop van het verhaal. Het gebruik van zowel ranged als melee wapens speelt een cruciale rol in de overleving. Daarnaast biedt Atomfall een opvallende setting, waarbij de sfeer van de jaren 50 op treffende wijze is neergezet, inclusief een intro in de stijl van een klassieke nieuwsreel. In de comments onder de YouTube-video wist iemand het wel treffend te verwoorden: Als Bioshock en Fallout een kind zouden krijgen dan zou dat er ongeveer als Atomfall uit komen te zien.

De game komt beschikbaar op Xbox Series, Xbox One en pc, en zal ook via Game Pass te spelen zijn.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
2 uren geleden

Hier word ik wel vrolijk van!