ATLUS introduceert de personages van Metaphor: ReFantazio

Tijdens een speciale showcase van meer dan een kwartier stelde Studio Zero-regisseur Katsura Hashino de kijkers voor aan de verschillende kandidaten die in Metaphor: ReFantazio strijden om koninklijke macht in het Royal Tournament.

De protagonist, die ook deelneemt aan het toernooi en die we in bovenstaande trailer zien, begint zijn reis onderaan de sociale ladder. In de video legt Hashino-san enkele manieren uit waarop de protagonist zijn populariteit onder het publiek kan vergroten om te kunnen ‘concurreren met zijn machtige en invloedrijke rivalen’.

Belangrijk in het nastreven van het koningschap zijn de vele volgelingen die worden geïntroduceerd, die de protagonist ondersteunen bij het opbouwen van invloed. Want wat is een toekomstig koning zonder invloed? Bovendien beschrijft Hashino-san in de video de sociale banden die de protagonist zal smeden met deze supporters en hoe het verdiepen van deze banden archetypes zal laten evolueren en vaardigheden zal upgraden, naast andere voordelen.

Releasedatum

De volgende geplande livestream zal ingaan op de dagelijkse activiteiten waar spelers naar uit kunnen kijken in Metaphor: ReFantazio. Metaphor: ReFantazio wordt gelanceerd op 11 oktober 2024 voor Xbox Series X|S. Fysieke en digitale pre-orders zijn nu beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties