Atelier Yumia aangekondigd voor de Xbox

Tijdens de Nintendo Direct werd Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land aangekondigd. De game komt naar alle platformen en dat is voor de Xbox voor het eerst in de geschiedenis van deze serie.

De game werd aangekondigd met een trailer. Behalve de beelden uit deze trailer en het releasewindow van begin 2025 is er nog bar weinig bekend over deze game. Wel zal er op 2 september een speciale livestream (alleen in het Japans) zijn waarbij meer info gedeeld zal worden over de nieuwste Atelier.

De Atelier games zijn JRPG’s waarbij het verhaal draait om een atelier dat gespecialiseerd is in alchemie. De gameplay draait om het zoeken, verzamelen en combineren van voorwerpen in recepten om zo betere voorwerpen te maken waarmee je weer verder kunt komen in de game. De verhalen in de games zijn over het algemeen luchtig en best grappig. De moeilijkheden komen meestal van een andere bron dan een antagonist.

Ondertussen draait de serie al bijna 20 jaar mee, zijn er 25 games onderverdeeld in 8 sub-series uitgebracht en zijn er een dikke 7,5 miljoen games in de serie verkocht.

Wat we precies van de nieuwste game mogen verwachten is nog even afwachten, maar we gaan het in de gaten houden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties