Assassin’s Creed: Shadows uitgesteld naar volgend jaar

Heel zuur nieuws voor de fans die reikhalzend uitkeken naar het volgende deel van Assassin’s Creed. Het volgende deel in de franchise genaamd Shadows is vandaag uitgesteld.

In een officieel statement heeft Ubisoft vandaag namelijk aan de hand van Marc-Alexis Coté laten weten dat Assassin’s Creed:Shadows is uitgesteld. Het hoe en waarom wordt niet helemaal duidelijk, maar men laat weten dat de ontwikkeling van Shadows een droomproject is die een rijke ervaring dient te worden.

Dat lijkt echter niet de hoofdreden te zijn achter het uitstel. In een statement laat Ubisoft namelijk ook weten de doelstellingen voor het financiële jaar 2024-2025 te hebben aangepast. Dit komt mede voort uit het feit dat Ubisoft feedback heeft gekregen van spelers omtrent Assassin’s Creed Shadows. Ubisoft zou zich meer gaan richten op de community en zich daarom deze feedback hebben aangetrokken. Daarnaast laat men weten te hebben geleerd van de issues omtrent de release van Star Wars: Outlaws. Eerder genoemde titel kende namelijk teleurstellende verkopen en werd bij launch geplaagd door een game breaking bug.

Gelukkig is er ook goed nieuws, want de Ubisoft heeft laten weten af te stappen van het Season Pass model war men in petto had voor Shadows. Daarnaast krijgt de game ongeacht de versie je koopt geen early access meer. En wie de game in de pre-order zet krijgt daarnaast de eerste uitbreiding gratis.

Assassin’s Creed: Shadows is vanaf 14 februari beschikbaar voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties