Assassin’s Creed Shadows: Twee unieke helden, twee speelstijlen

Ubisoft heeft een nieuwe trailer onthuld voor Assassin’s Creed Shadows waarin de twee hoofdpersonen centraal staan. Deze video biedt een eerste inkijkje in de verschillende speelstijlen die beide personages mogelijk maken.

In Assassin’s Creed Shadows word je meegenomen naar het Japan van de 16e eeuw, tijdens de chaotische Sengokuperiode. Dit tijdperk, gekenmerkt door oorlog en politieke intriges, vormt het decor voor het verhaal van de shinobi Naeo en de samoerai Yasuke. De omgeving in de game verandert met de seizoenen, van lentebloesems tot winterse sneeuw, wat zowel de sfeer als de gameplay beïnvloedt.

Wat deze game bijzonder maakt, is de vrijheid om te kiezen welk personage je speelt. Naeo is een expert in stealth en parkour, ideaal voor wie graag ongezien door de wereld beweegt. Yasuke daarentegen is een krachtige krijger, perfect voor spelers die de voorkeur geven aan directe actie. De mogelijkheid om tussen deze twee personages te wisselen, zorgt voor een dynamische en aanpasbare speelervaring.

Assassin’s Creed Shadows komt op 15 november 2024 uit voor Xbox Series X en S. Deze nieuwe titel in de Assassin’s Creed-serie belooft een boeiende mix van actie, stealth en historische diepgang.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties