ArcheAge Chronicles aangekondigd

Tijdens de State of Play van onze vrienden bij PlayStation werd de game al aangekondigd en tijdens de Tokyo Game Show werd hij ook bevestigd voor de Xbox. ArcheAge Chronicles wordt een nieuwe actie-RPG met een fantasiesausje.

Duik in een nieuw tijdperk met ArcheAge Chronicles, de online action-RPG die zich afspeelt 50 jaar na het origineel. Beleef epische avonturen, neem deel aan verbeterde gevechten en verken uitgestrekte, onontdekte werelden vol strategische uitdagingen en rijke verhalen. Pas je huisvesting aan, beheers levensvaardigheden en ontdek nieuwe rijken in dit dynamische universum. Bereid je voor om uitdagingen te overwinnen en eeuwenoude mysteries te ontrafelen in ArcheAge Chronicles.

De game wordt ontwikkeld door het Koreaanse XLGames dat in 2013 de gelijknamige voorganger van deze game al uitbracht. Het wordt een actie-RPG met online elementen. We zien in de trailer ook al gevechten tegen wezens met meerdere spelers. Hoe dit verder gaat werken is nog niet bekend. Ook een releasedatum is nog niet bekend, maar ArcheAge Chronicles moet ergens volgend jaar verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties