Alles over de locaties in Senua’s Saga: Hellblade II

In een recente aflevering van de Xbox Podcast, tonen Malik Prince, Lara Derham en Dan Attwell een kijkje in de keuken van Hellblade II.

De podcast biedt een unieke blik achter de schermen bij de creatie van het spel, waarbij de nadruk ligt op de uitgestrekte en ruige landschappen van IJsland die als inspiratie dienden voor de setting van het spel.In de podcast horen luisteraars dat de keuze voor IJsland als locatie uiteraard een bewuste zet is geweest om de ‘immersie en geloofwaardigheid’ van Senua haar reis te verhogen.

Het team van Ninja Theory heeft geavanceerde technieken gebruikt, zoals satellietgegevens en drone-gebaseerde fotogrammetrie, om de IJslandse landschappen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen in het spel. Deze techniek zagen we ook al eerder toegepast worden in Forza Horizon 5. De ‘echte wereldreferenties en locaties’ moeten er voor zorgen dat spelers zich echt in de wereld van Senua wanen. Bovenstaande beelden zien er veelbelovend uit.

Senua’s Saga: Hellblade II wordt verwacht op 21 mei en zal beschikbaar zijn op de Xbox Series X|S en via Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties