Onlangs kwam de eerste DLC van Alan Wake 2 uit. De korte episodes extra werden goed ontvangen en dat smaakte dus naar meer. Waarschijnlijk hoeven we er zelfs niet heel lang op te wachten, want Lake House lijkt in oktober te moeten gaan komen.

Afgelopen maand tijdens het Summer Game Fest maakte Sam Lake bekend dat er eindelijk een fysieke editie van Alan Wake 2 uitgebracht gaat worden, inclusief een collector’s edition. Deze editie moet uit gaan komen op 22 oktober. Tijdens datzelfde moment maakte Lake bekend dat een dag later de Night Springs DLC uit zou komen.

In een recente Q&A van Remedy Entertainment onthulde het bedrijf dat de tweede DLC, Lake House, ergens in oktober uit moet gaan komen. Er werd geen releasedatum gegeven, maar dikke kans dat deze release samenvalt met de release van de fysieke editie van Alan Wake 2 op 22 oktober.

Link naar nieuwe Control?

Het Lake House uit de gelijknamige DLC wordt omschreven als ‘een mysteriueze faciliteit aan de rand van Cauldron Lake dat daar is neergezet door een onafhankelijke overheidsinstantie om geheim onderzoek te doen’. Klinkt alsof het iets te maken zou kunnen hebben met het Federal Bureau of Control (FBC) dat ook een hut aan Cauldron Lake heeft staan. Daarmee zou deze DLC wel eens een link kunnen gaan leggen naar het aankomende tweede deel van Control. Jesse Faden, het hoofdpersonage uit die game, zat al in de Night Springs DLC. Misschien krijgt ze wel een grotere rol in Lake House.

Voor nu kunnen we echter alleen maar afwachten totdat er dingen officieel bekend gemaakt worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties