REMNANT II: The Dark Horizon DLC introduceert nieuwe Warden Archetype met krachtige drone companion

REMNANT II breidt zich verder uit met de release van The Dark Horizon, de laatste DLC die een nieuw Archetype introduceert: de Warden.

Dit Archetype biedt spelers de mogelijkheid om gebruik te maken van een Drone, die afhankelijk van de gekozen configuratie vijanden kan aanvallen, teamleden kan genezen of bescherming kan bieden.

De Warden is ontworpen om verschillende speelstijlen te ondersteunen en aan te passen aan de behoeften van de speler. De Drone, het centrale element van dit Archetype, is veelzijdig en kan als volgt worden ingezet:

Nieuwe vaardigheden van de Warden:

  • Prime Perk: Dynamic
    Met de Prime Perk Dynamic regenereren spelers automatisch hun Shield en krijgen de Drone en Turret een energieboost. Combineer deze perk met de Engineer Archetype voor extra synergie, vooral voor het versterken van Turrets.
  • Skill: Shield Drone
    Deze Drone beschermt je team door een schild toe te voegen aan een geselecteerde bondgenoot, waardoor inkomende schade wordt verminderd en de Shield tot 100% wordt opgeladen.
  • Skill: Heal Drone
    De Heal Drone herstelt continu de gezondheid van een bondgenoot en versnelt de Relic-gebruikssnelheid, wat perfect is om in leven te blijven tijdens intense gevechten.
  • Skill: Combat Drone
    Wanneer het tijd is om in de aanval te gaan, kan de Combat Drone worden ingezet. Deze drone valt automatisch vijanden aan in de buurt van de geselecteerde bondgenoot en biedt constante vuurkracht.
  • Archetype Trait: Barrier
    De Barrier Trait verhoogt de effectiviteit van Shields die door de Warden worden toegepast. Dit geldt voor zowel de Warden als zijn bondgenoten, waardoor deze Trait essentieel is voor Shield-gerichte builds.

REMNANT II: The Dark Horizon is vanaf 24 september 2024 verkrijgbaar en is het derde en laatste DLC-pakket in de bundel. Spelers die de Ultimate Edition van de game hebben, krijgen automatisch toegang tot alle DLC’s zonder extra kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties