Rainbow Six Siege lijft Griekse operator in

Rainbow Six Siege draait al jaren mee en weet telkens nieuwe content te bieden. Het blijft een populaire game binnen de community. Dit keer is Griekenland aan de beurt om een operator te leveren.

Operation Twin Shells introduceert de baanbrekende nieuwe verdediger Skopós en haar V10 Pantheon Shells gadget. Met haar pantsers Talos en Colossus, twee op afstand bediende robots, wijst Skopós snel offensieve of defensieve ondersteuning toe aan verschillende gebieden op de map. Hoewel Skopós maar één pantser tegelijk bestuurt, fungeert het ene als operator en het andere als observatie-instrument, waardoor ze bedreven is in het verzamelen van informatie en het bieden van ondersteuning. Skopós is een Operator met een snelheid en gezondheid van twee, en haar uitrusting bestaat uit het nieuwe PCX-33 aanvalsgeweer als primair wapen en een P229 als secundair wapen.


​
​Operation Twin Shells voert ook meerdere balansupdates uit. Het tweede deel van Solis’ balansupdate en veranderingen voor aanvalsoperators Nøkk en Dokkaebi zijn nu van kracht. De SPEC-IO Electro-Sensor van Solis detecteert nu alleen elektronische apparaten in het centrale zicht. De scan voor gedetecteerde apparaten is ook vervangen door de Overclock-functie, die beperkt bruikbaar is, niet kan worden uitgeschakeld en vijandelijke observatie-instrumenten in de buurt waarschuwt voor de aanwezigheid van Solis. Daarnaast zijn er wijzigingen aangebracht aan Dokkaebi’s Logic Bomb en Nøkk’s Hel Presence Reduction-gadgets naar aanleiding van feedback van spelers.

Rainbow Six Siege blijft teruggrijpen naar de tactische spelervaring met nieuwe updates voor training en onboarding. Met Versus AI 2.0 verdedigen spelers bomlocaties tegen een team van getrainde AI Operators. Dit geeft een goed afgeronde trainingservaring ​ naast het verdedigen van AI Operators, wat werd toegevoegd in Operation Deep Freeze. Met deze update scherpen nieuwe en terugkerende spelers hun vaardigheden aan in een nauwkeurige en uitdagende omgeving voordat ze de strijd aangaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties